Coffee Break, Sweet and Savory

Coffee Break, Sweet and Savory

 

Bij koffie draait veel om de smaak, maar het oog wil ook wat. Uw gasten zijn veeleisender geworden met als gevolg dat er aan u en uw personeel steeds hogere eisen worden gesteld bij het bereiden van koffie variaties. Wij gaan hier tijdens deze workshop uitgebreid op in.

 

Inhoud en beschrijving:

Bij koffie draait veel om de smaak, maar het oog wil ook wat. Uw gasten zijn veeleisender geworden, met als gevolg dat er aan u en uw personeel steeds hogere eisen worden gesteld, bij het bereiden van koffie variaties. Melk of plantaardige schuimen zijn essentieel bij het maken van een goede Latte Art en komen zeker aan bod. U krijgt tijdens deze sessie een keur aan koffie inspiratie- en variatie. Als u ook geïnspireerd wil worden,  teken dan snel in om deel te nemen aan deze boeiende workshop.

 

Wat gaan we doen?

Wij besteden veel aandacht aan verschillende plantaardige schuimen, maar ook verschillende siropen om uw warme danken te verrijken, met verrassende smaken. Veel inspiratie rondom koffiecreaties en uiteraard zoete en hartige delicatessen, met een huisgemaakte identiteit voor iedere gelegenheid.

De kaartverkoop van Gratis is gestopt!

Datum

07 november 2022
Verlopen!

Tijd

Inloop vanaf 09:30
10:00 - 14:00

Locatie

Paviljoen Struis
2e etage
Team Kreko Experience Center

Organisatoren

Team Kreko Experience Center
Bereikbaar op:
06 83 69 83 50
Email
info@experience-center.info
QR code

Comments are closed.