Foodfotografie met je smartphone

Foodfotografie met je smartphone

 

Goede foto’s maken van je gerechten of sfeer in je zaak, met je mobiele telefoon, is een kunst op zich, zeker als je ze wilt presenteren op het internet. Tijdens deze interessante cursus ga je zelf aan de slag en leer je het maken en bewerken van je foto’s, welke handige apps je kunt gebruiken en allerlei andere tips & tricks. Schrijf snel in voor deze interactieve cursus foodfotografie.

 

Inhoud en beschrijving:

Hoe maak je nu de meest aantrekkelijke foodfoto’s met je mobiele telefoon voor je website, sociale media of marketing doeleinden? Er komt best veel kijken bij het maken van goede foto’s. Je moet onder andere rekening houden met de compositie, de styling, het juiste licht en het formaat van de foto.

 

Wat gaan we doen?

Tijdens deze interessante cursus leert u, onder professionele begeleiding, het maken en bewerken van eigen gemaakte foto’s en welke apps je kunt gebruiken om je foto’s nog aantrekkelijker te maken. Na een stukje theorie ga je zelf aan de slag foto’s te maken die je, bij wijze van spreken, dezelfde dag al op je social media kunt plaatsen. Schrijf je snel in voor deze interactieve cursus en kom alles te weten over een goede presentatie van je bedrijf op het internet.

 

Wat moet je meenemen?

  • Je mobiele telefoon
  • Een oplader
  • Een statief of selfiestick (mits je deze in bezit hebt)
  • Eventueel bestaande food foto’s die al op je mobiele telefoon staan
De kaartverkoop van Gratis is gestopt!

Datum

14 november 2022
Verlopen!

Tijd

Inloop vanaf 09:30
10:00 - 14:00

Locatie

Paviljoen Struis
2e etage
Team Kreko Experience Center

Organisatoren

Team Kreko Experience Center
Bereikbaar op:
06 83 69 83 50
Email
info@experience-center.info
QR code

Comments are closed.