Jingle All The Way

Jingle All The Way

 

Tijdens onze Mini Kerstbeurs wordt u geïnspireerd met een gevarieerd aanbod food en non food producten, die u kunt bekijken en proeven, aangevuld met informatie van de specialist.

 

Inhoud en beschrijving:

Wij organiseren onze eerste Mini Kerstbeurs!  In samenwerking met enkele leveranciers en VHC Kreko specialisten van onze vers en wijnafdeling, wordt u geïnspireerd met een gevarieerd aanbod food en non food producten voor de aankomende feestmaanden.

 

Wat gaan we doen?

Wij presenteren leuke ideeën voor de aankomende feestdagen, te gebruiken binnen uw eigen bedrijf. De minibeurs vindt plaats in de demoruimte van het Kreko Experience Center, maar ook in de buitenlucht, op ons grote dakterras. Na ontvangst met een aangeklede koffie/thee proeverij en een kort welkomstwoord, gaat u, in kleine groepjes, langs de diverse uitgestalde tafels of deelnemers van deze minibeurs. Daar begint de inspiratie door dingen te bekijken, te proeven en hierover de juiste informatie in te winnen bij de specialist. Vast en zeker dat u met voldoende ideeën huiswaarts keert, die u mogelijk kunt gebruiken voor de gezelligste tijd van het jaar in uw bedrijf.

De kaartverkoop van Gratis is gestopt!

Datum

10 oktober 2022
Verlopen!

Tijd

Inloop vanaf 09:30
10:00 - 14:00

Locatie

Paviljoen Struis
2e etage
Team Kreko Experience Center

Organisatoren

Team Kreko Experience Center
Bereikbaar op:
06 83 69 83 50
Email
info@experience-center.info
QR code

Comments are closed.