Loaded Toppings

Loaded Toppings

 

De keuze uit producten waarmee je kunt toppen is gigantisch, de manier van toppen oneindig. Met een decoratieve garnering of topping wordt elk gerecht een smaakbeleving, voor alle zintuigen.

 

Inhoud en beschrijving:

Uw gast wil verrast worden en is op zoek naar iets extra’s. Met verschillende loaded toppings heeft u als ondernemer/medewerker de kans om in te spelen op deze behoefte. Naast erg populair en lekker zijn toppings ook echte rendementsmakers. Daarom organiseren wij deze inspiratie proeverij, met een uitgebreid aanbod aan gerechten en recepturen, voor het toppen van pasta’s, friet en aardappelproducten, broodjes en nog veel meer. Zowel vlees als vis, vegetarisch als veganistisch, verrassend en zeker niet alledaags.

 

Wat gaan we doen?

Wij gaan u ideeën en creatieve toepassingen meegeven, die mogelijkerwijze toepasbaar kunnen zijn in uw bedrijf. Hoe kun je op een eenvoudige en snelle manier toppen en een gerecht aankleden tot een waardige compositie? Wij laten het u allemaal zien en proeven, met als extra een stukje praktisch keukengemak.

De kaartverkoop van Gratis is gestopt!

Datum

21 november 2022
Verlopen!

Tijd

Inloop vanaf 09:30
10:00 - 14:00

Locatie

Paviljoen Struis
2e etage
Team Kreko Experience Center

Organisatoren

Team Kreko Experience Center
Bereikbaar op:
06 83 69 83 50
Email
info@experience-center.info
QR code

Comments are closed.