Seizoensbeleving met smaken van het najaar

Seizoensbeleving met smaken van het najaar

 

Een uitermate interessante najaar inspiratieproeverij, met een keur aan seizoensgebonden producten, bijzondere smaakcombinaties, opmaaksuggesties en een pairing van verschillende wijnen en seizoenbieren.

 

Inhoud en beschrijving:

Bij de gedachte aan het najaar denken we al snel aan de verkrijgbaarheid van wild en gevogelte, een keus aan verschillende paddenstoelen en pompoenen, warme volle wijnen en heerlijk najaar bier. Mede hierdoor is het najaar de mooiste culinaire periode van het jaar en de meest favoriete tijd voor de keukenbrigade, gastheren en gastvrouwen. Aan de hand van een uitgebreide proeverij zullen wij u inspireren met seizoensgebonden producten, bijzondere smaakcombinaties met wijn- of bier pairing.

 

Wat gaan we doen?

Wij geven u tijdens deze sessie een keur aan najaar inspiratie mee, die u mogelijk kunt toepassen in uw eigen herfst of najaar menukaart. U zult kennis maken met een aanbod van veelzijdige producten en toepassingsmogelijkheden. Evenals smakelijke bijgerechten, seizoen groenten en het gebruiksgemak van convenience producten. Uiteraard begeleid met bijpassende wijn en bier pairing.

De kaartverkoop van Personen is gestopt!

Datum

03 oktober 2022
Verlopen!

Tijd

Inloop vanaf 09:30
10:00 - 14:00

Locatie

Paviljoen Struis
2e etage
Team Kreko Experience Center

Organisatoren

Team Kreko Experience Center
Bereikbaar op:
06 83 69 83 50
Email
info@experience-center.info
QR code

Comments are closed.