Wine, Sake and Food Pairing

Wine, Sake and Food Pairing

 

Technisch proeven en verantwoorde foodpairings samenstellen kunt je leren. Hoe analyseer, beschrijf, rangschik en formuleer je de waargenomen textuurvariaties in wijn, sake en foodpairings en ontdek wat de geheimen zijn achter al deze smaakvariaties.

 

Inhoud en beschrijving:

Meer en meer restaurants bieden wijn en sake (bob)arrangementen op hun drankenkaart, in combinatie met passende gerechten of bites. Ook uw gast zoekt steeds meer beleving rondom de wereld van wijn en sake, waarbij de specifieke smaakprofielen soms verrassend gecombineerd worden. Deze workshop is een must voor zowel koks als gastheren/vrouwen, die willen leren hoe je technisch moet proeven en de waargenomen textuureigenschappen op professionele wijze kunt beschrijven. Met deze nieuw verworven kennis van wijn, sake en foodpairing, kunt u extra indruk maken op uw gasten, waardoor het vele keuken en bedieningswerk nog beter tot zijn recht komt!

 

Wat gaan we doen?

Technisch proeven en verantwoorde foodpairings samenstellen is een vak wat je kunt leren. In deze workshop leert u de grondbeginselen van technisch proeven. Technisch proeven en vervolgens deze waargenomen bevindingen leren te analyseren, is de praktische basis, om de wisselwerking tussen de wijn of sake, met de bijpassende foodpairings te begrijpen en formuleren. Hoe analyseer, beschrijf, rangschik en formuleer je de waargenomen textuurvariaties en ontdek wat de geheimen zijn achter al deze bijzondere smaakvariaties.

De kaartverkoop van Gratis is gestopt!

Datum

17 oktober 2022
Verlopen!

Tijd

Inloop vanaf 09:30
10:00 - 14:00

Locatie

Paviljoen Struis
2e etage
Team Kreko Experience Center

Organisatoren

Team Kreko Experience Center
Bereikbaar op:
06 83 69 83 50
Email
info@experience-center.info
QR code

Comments are closed.